Fotograferar er unika kärlekshistoria & dina älskade nära och kära 

fotografier för bröllop | familj | moderskap | gravid

Att fotografera de spontana och autentiska ögonblicken på er bröllopsdag, de ögonblick ni själva inte hinner se eller uppleva, det är det som får mitt hjärta att sjunga. Bilder som förmedlar de lugna och mer intima stunderna, men också festen, det oplanerade, talen, tårarna, magskratten, de stora kärlekshandlingarna, den innerliga värmen hos er nära. Stunder och människor ni kommer att vilja minnas och vårda för alltid. Min önskan är också att tiden vi tillbringar tillsammans inte handlar om att posera för foton, utan att njuta av upplevelsen.

Och jag älskar att varje gång jag tar upp min kamera kommer historien att vara helt annorlunda än den förra för det handlar om er. Alltid er.

det handlar alltid om er

Om du letar efter en fotograf som fångar er dag precis som den kändes har du kommit till rätt plats!

Med kärlek, Pernilla

skicka en förfrågan

mer om hur jag fotograferar, hur ni bokar och mina priser

Vad var det som gjorde att ni blev förälskade i varandra, vad är viktigast för er på er bröllopsdag, vilka stunder vill ni för alltid komma ihåg?

Er bröllopsdag är en av de viktigaste dagar i livet och den förtjänar att dokumenteras på ett unikt sätt. Ni kommer att få bilder av alla vackra detaljer på er bröllopsdag, och ni kommer självklart att få porträtt också, men den verkliga magin, den finns i det spontana, ärliga och härliga. 

Eftersom jag alltid vill att ni ska känna att ni kan vara 100% er själva runt mig är förtroende grunden för vårt arbete tillsammans. Jag vill att ni ska känna er sedda, förstådda och jag vill ge er gåvan att se er själva så som de ni älskar ser er.


Jag vill ge er bilder som visar era hjärtan, själar och det unika i er relation

1

2

3

4

skicka en förfrågan

läs om hur ni bokar ert datum och mina priser

Jag vet hur överväldigande, nervöst och stressande ett bröllop kan vara. Jag vill vara ert stöd och er trygghet. En lugnande närvaro som tar bort er oro och gör er fria att fokusera på stunden.

Jag vill också att ni ska älska era fotografier, och jag vet, att för att göra det måste ni älska hela upplevelsen. Från början ända till slutet av vår resa tillsammans. Genom personliga samtal, rådgivning genom hela era planering, en hjälpande hand när det behövs på bröllopsdagen till leverans av era bilder hjälper jag er att göra dagen till den bästa.

Precis som jag vill att ni ska känna er trygga hela vägen vill jag också att ni ska kunna slappna av när det är dags att stå framför kameran. Jag vägleder er genom hela fotografering, så att ni bara behöver fokusera på varandra och på de människor som är mest värdefulla i livet.

Par bokar mig på en dag som är fylld av nervositet, där jag kan få dem att känna sig lugna och vackra

1

2

3

4

1

2

3

Här börjar allt det vackra. 

Er bröllopsdag är unik, så jag skriver alltid ett personligt förslag som matchar era exakta behov. Ofta möts vi först över Zoom, dels för att jag ska kunna lära känna er bättre och var ni är på er planeringsresa. Men också för att ni ska få möjlighet att ställa alla era frågor och funderingar till mig. Mitt huvudsakliga syfte med samtalet är att ta reda på hur jag kan hjälpa er att skapa en unik upplevelse och vackra ovärderliga bildminnen. För det handlar alltid om er.

Observera att jag ofta bokar upp månader eller till och med år i förväg, speciellt för de mest populära bröllopsdatumen, så hör av er så snart som möjligt för att säkra ert datum i kalendern. Jag erbjuder olika paket och skräddarsydda lösningar från 29 000 SEK. 

Jag ser så mycket fram emot att få höra mer om er och ert bröllop!
Boka ert datum 

läs mer om mig

4

1

2

3

Jag bryr mig djupt om er upplevelse – för jag vet att när ni tittar på en bild kommer ni att känna samma känslor som ni kände när bilden togs. Jag vill att dessa känslor ska vara fjärilar, kärlek, glädje, lycka och anknytning – inte stress eller obehag. Det är mitt jobb och privilegium att dokumentera er och hur ni älskar varandra.

På er bröllopsdag blir jag en del av er familj för ett ögonblick. Jag är din tärna som fixar ditt hår när ingen annan är i närheten, jag är er personliga berättare, ert stöd, er guide, er vän. En axel att luta er mot, en lugnande närvaro som tar bort stress och oro och gör er fria att fokusera på stunden. Ert bröllop är början på ett nytt kapitel i livet. Sättet jag fotograferar bröllop på handlar därför så mycket mer om än att bara ta vackra bilder och porträtt. Det handlar om att spara ovärderliga ögonblick. Jag är med på er dag för att dokumentera skratten, tårarna, lyckoruset. Bilder som fångar genuina känslor, vackra detaljer, spontana magskratt och ren och skär glädje Jag vill ge er tidlösa bilder. Låt oss skapa magi tillsammans.

Mer än din fotograf

Med kärlek, Pernilla

skicka en förfrågan om ert datum idag

4

Er bröllopsfotografering

bröllopsfotografering i sverige och utanför

ni står alltid i centrum när jag jobbar

Från början till slutet av vår resa tillsammans vill jag att du ska känna dig sedd, omhändertagen och förstådd. Mina fotograferingar är inte “för mig”. Jag bryr mig verkligen om vartenda par, varje mamma och familj jag har äran att fotografera. Självklart vill jag att du ska älska dina bilder, men jag vet att för att göra det från djupet av ditt hjärta måste du älska hela upplevelsen.

För att skapa tillit och trygghet är öppen, genuin och varm kommunikation nyckeln från början. Jag vägleder er försiktigt och arbetar med era unika personligheter. Jag vill att era bilder ska vara naturliga och autentiska och reflektera verkliga känslor, inte fejkade känslor i poserade positioner. Det låter kanske konstigt men jag är mer intresserad av människor än bilden. Jag planerar inte bilden, istället lägger jag min tid på att lära känna er, förstå er och se er som de vackra, komplexa människor ni är. Jag vill att ni ska känna er 100% trygga under hela processen vi arbetar tillsammans.

Jag planerar inte bilden, istället lägger jag min tid på att lära känna er

Pernilla

Jag hittar alltid den mest uppriktiga skönheten i det vackra som är ni

"Pernilla, inga ord kan beskriva vår tacksamhet för ditt engagemang och omtanke gentemot oss, du är helt fantastisk"

vad andra säger

Josefine & Jonathan

Boka er bröllopsfotografering nu

förfrågan