Fotograferar er unika kärlekshistoria & dina älskade nära och kära

fotografier för familj | moderskap | gravid

Jag älskar den vanliga, magiska, vardagliga kärleken. Den typ av kärlek som kommer med varma kramar, mjuka ord, magskratt och pannpussar. Den sortens kärlek som är en berg-och-dal-bana av känslor. Det är där vi hittar den mest uppriktiga skönheten. Och jag har gjort det till mitt uppdrag att fånga den.

Vi är många som skjuter upp fotograferingen vi egentligen vill göra. Det finns så mycket annat som kommer i vägen. Men nu är den bästa tiden att investera i familjebilder. Och jag lovar att tiden vi tillbringar tillsammans handlar inte om att posera för foton, utan att njuta av upplevelsen.


det handlar alltid om dig

Om du letar efter en fotograf som är mer än en fotograf har du kommit till rätt plats!

Med kärlek, Pernilla

BOKA EN
SESSION

"Du är verkligen inte bara en fotograf. Helt fantastisk är du. Du är trygghet och kärlek och bilderna är så vackra."

Linda

1

2

3

4

5

6

LÄS OM SESSIONER, PRISER OCH HUR DU BOKAR

Oavsett om du väntar ditt första barn, har varit mamma länge, eller något där emellan, förtjänar du att komma ihåg den här tiden och få bevis på den kärlek du har skapat. Att bli mamma förändrar allt. Jag vet att resan inte alltid är enkel. Att moderskapet inte är enkelt. Och samtidigt är det något av det vackraste i livet.

Du kommer aldrig att ångra att ha du har dessa påminnelser i bilder om dig och hur din familj är just nu. Familjebilder som känns lika äkta som ni är. För att dokumentera er är viktigt - det röriga, det magiska och ögonblicken däremellan.

Fotografier så fulla av skönhet att de ger dig fjärilar i magen

BOKA EN SESSION

1

2

3

Jag vet hur kaotiskt det kan kännas att planera en fotografering. Från att du ska bestämma ett datum, en plats, planera vad du ska ha på dig, göra dig redo för fotograferingen och hoppas att åtminstone en bild blir bra. Men jag finns här för att göra fotograferingen till en avslappnad, rolig och minnesvärd upplevelse, och helt och hållet stressfri för dig.

Min önskan är att bilderna ska visa hur älskad du är, vad som är viktigt för dig, det magiska i vardagen, kärleken ni har till varandra. Inga påtvingade leenden eller poser. De jag fotograferar väljer inte mig för hur mina bilder ser ut. De väljer mig för hur mina bilder får de att kännas.

Vi planerar en fotografering som fångar det som är viktigast för dig just nu

LÄS OM SESSIONER, PRISER OCH HUR MAN BOKAR

4

5

6

1

2

3

Att förbereda sig för att välkomna en ny liten människa till världen är en obeskrivligt magisk tid i livet. Du ser magen bölja sig, konturerna, och du känner en oförklarlig kärlek växa sig större. Din mage, de första kläderna till din bebis, spjälsängen, en liten skallra, filtarna, och sedan... de små fingrarna, tårna, det lilla hjärtat, allt på en gång - i din famn. Så mycket att ta in, att titta på, dofta på, lyssna till - och älska. Och tiden, som går så fort och sakta på samma gång.

Som mamma själv känner jag så innerligt väl till resan från mage till bebis. Med alla dess upp- och nedgångar. Att hjälpa dig komma ihåg hur det kändes är en ynnest för mig. I ditt hem eller utomhus i vackert ljus - oavsett vilken plats vi väljer kommer den att vara perfekt. Fotograferingen sker alltid på din bebis villkor. Ingen brådska, ingen stress – min önskan och min uppgift är att du bara ska njuta av upplevelsen och känslan av den oerhörda och omvälvande kärleken.

Från mage till bebis

LÄS OM SESSIONER, PRISER OCH HUR du BOKAR

Mammor och nyfödda

4

5

6

1

2

3

En familjefotografering handlar så mycket mer om än att bara få nya härliga bilder. Det handlar om att tillbringa tid tillsammans, att få en berättelse om er familj med bilder fulla av kärlek, kaos, liv, skratt och tårar– utan påtvingade leenden eller poser. Genuina ögonblick som handlar om er. 

Livet är hektiskt och jag vet hur svårt det kan vara hitta tid för en fotografering, men låt inte tiden passera bara för att ni sedan ska titta tillbaka och undra varför ni inte tog er tiden. Gör det för er skull. För barnens skull. De kommer att uppskatta det oändliga värdet av att ha familjebilder att se tillbaka på - och i sin tur dela med sina barn.

Det vackra i det vardagliga

LÄS OM SESSIONER, PRISER OCH HUR du BOKAR

familjer

4

5

6

1

2

3

Vi känner ofta att vi vill hålla kvar de viktiga milstolparna som graviditeten, födseln, första tiden med vår nyfödda – men ingenting är så kraftfullt som en mammas ovillkorliga kärlek. Det här är bilder som får mitt hjärta att sjunga, den bottenlösa kärleken mellan en mamma och hennes bebis. 

Mammor är magiska. Och ändå blir det som du gör hemma och för ditt barn ofta osett och ouppmärksammat. Du har mindre av det som bara är ditt. Du har mindre tid och fler fladdriga tankar som måste trängas. Det är ett jobb som ständigt pågår. Men kära du, jag ser dig och du är fantastisk. För dina barn är du kärlek. För dina barn är du trygghet. Du är ett hem och du är älskad. Och det är det bilderna visar.

Det innerligt vackra

LÄS OM SESSIONER, PRISER OCH HUR du BOKAR

4

5

6

moderskapet

/

1

2

3

30 minuter fotografering
Fem digitala bilder 
3 500 SEK

Paket 1 

tillbaka

boka din session

4

5

6

Gravidssession
Nyföddsession
Ett webbgalleri med 60+ bilder 
2 förstoringar (30x40) och 20 printar (10x15) på vackert papper
14 900 SEK

Paket 3

60 minuter fotografering
Tio digitala bilder 
Fem printar 10x15
6 300 SEK

Paket 2 

Din upplevelse 

Mammor och nyfödda | Familjer | moderskap

boka din session
familj | nyfödd | moderskap

Ett mail, det är början på allt det vackra och minnesvärda vi kommer att skapa tillsammans. 

kontakt

Vi har ett första samtal där vi pratar om önskemål och tankar inför er dag och fotografering. 

planering

Jag vill skapa en meningsfull upplevelse. Jag ger dig vägledning under tiden. Det viktigaste jag behöver från dig är ditt förtroende.

fotografering

Minnen från verkliga livet, och de magiska stunderna där emellan. Genuina och personliga fotografier av vilka ni är, vem du är, precis just nu. 

bilder

ja, tack

Låt oss börja planera din fotografering!

De små fötterna, fräknarna, de långa fransarna, två nedre tänder. Allt det vackra som måste kommas ihåg.