Jag vill att du ska se dig själv så som dina nära och kära ser dig, och känna fjärilarna varje gång du tittar på bilderna

bakom kameran | om pernilla

Pernilla

Jag minns ett bröllop jag fotograferade där mannen till hans framtida fru sa i sina löften: “jag önskar att du kunde se dig själv med mina ögon. Att du kunde se hur vacker du är”. Det är något som fastnat i mig och ord som lever med mig än idag.

Du ska få vackra bilder men jag vill också att du ska få något mer. Min önskan är att du får se dig själv på sättet andra ser på dig. För att se hur vacker du är. Inifrån och ut. Jag planerar alltid fotograferingen tillsammans med dig och ser till att vi fokuserar på det som är viktigast och mest meningsfullt för dig.

Förtroende är en av de saker som är viktigast i mitt arbete, och i mitt liv som helhet. Förtroende gör att människor kan känna sig trygga. Förtroende hjälper människor att visa sina sanna känslor. Förtroende skapar starka band och det är det jag älskar att fotografera, de starka banden mellan dig och de människor som är de mest värdefulla i ditt liv.

Inför fotograferingen skickar jag ett formulär till dig med frågor, allt i syfte att lära känna dig och dina önskemål bättre. Jag ser det som mitt främsta uppdrag att hjälpa dig att känna dig bekväm framför kameran och att fånga genuina, känslofyllda bilder som visar vem du verkligen är.

Du är min viktigaste uppgift

Med kärlek, Pernilla

Jag fångar äkta bilder som visar vem du verkligen är

Att för alltid komma ihåg hur det kändes, det är det som är det magiska med fotografier. Därför vill jag ge er bilder som känns. De extraordinära och verkliga ögonblicken ni kommer att vilja minnas och vårda för alltid.

Jag är alltid lika fylld av tacksamhet för alla som anlitar mig. Det är ett fantastiskt ansvar och en ära och jag blir alltid lika berörd och rörd när jag fotograferar kärlek, oavsett om det är bröllopspar, blivande mammor eller familjer. Dessa ljuva ögonblick i livet är skatter som jag har ynnesten att bevara för er.

Jag ger er vägledning när det behövs och lockar fram det som redan finns inom er. Trygghet och förtroende är allt: det är då kan jag dokumentera de riktiga känslorna och ge er de unika bilderna ni förtjänar. De bilder som är ni.

Allt börjar med ert förtroende. Resten är upp till mig.

Inte bara bra bilder, utan riktig magi

i hjärtat av min fotografering

Låt oss fånga era minnen för alltid.

ja, tack

Det är en enorm ynnest att få berätta människors historia i bilder och jag är stolt över att få vara den som får komma er nära. Att få skapa tillsammans med er. Det är med handen på hjärtat en ära. 

Jag vet också hur överväldigande, nervöst och stressande det kan vara att bli fotograferad. Jag vill vara ert lugn och er trygghet. Att ge er en varm plats att vara de ni är. En stor del av mitt sätt att fotografera handlar om att guida er när det behövs. Ni behöver bara vara fullt närvarande och lita på mig, komma ihåg varför ni är här och varför ni valde mig som fotograf. Resten kommer att falla på plats.

Jag finns här för att stötta er, hjälpa er och förbereda er på bästa sätt. Jag vill att ni ska känna er omhändertagna, sedda och förstådda. Genom ett lugnt och ärligt förhållningssätt skapar jag, inte de perfekta, men de äkta ögonblicken från din värld. 

Mitt fotograferande handlar alltid om människor först, bilden sen. 

Inte perfekta men äkta ögonblick

sättet jag fotograferar på

Linda

"Du är verkligen inte bara en fotograf. Helt fantastisk är du. Du är trygghet och kärlek och bilderna är så vackra."

MAGISKA bilder!! Att titta igenom galleriet var som att återuppleva dagen igen. Vi skrattade och vi grät. Och blev ännu mer kära i varann!

Rachelle och Eilia

fina ord

Kan du tänka dig att kämpa för något över 10 år? Sen ger du upp. Du accepterar modernatur, att du inte kommer att uppleva att vara mamma. Så en dag, vid 43 års ålder, inser du att du är gravid. Mot alla odds. Min son, Sigge, är ett bevis på att stora under kan hända i livet. Kärleken till min son och min familj är grunden för allt i mitt liv. Mitt varför.

Han har lärt mig att se världen med nya ögon. Han har lärt mig hur flyktiga de små stunderna är och hur värdefulla alla dagar vi tillbringar tillsammans är. Han har lärt mig att älska djupare och känna livet med hela mig. Han har lärt mig att se genom mitt hjärta.

Ett mirakel har fört mig hit där jag är idag

mitt varför

Pernilla

kom, lär känna mig

Mitt favoritställe är hemma. Och hemma är där mina nära och kära är.

Det viktigaste i mitt liv är vår älskade Sigge.

Min favoritsemester är en resa till Italien, att tillbringa dagarna med att utforska landskapet, äta glass, njuta god mat och på kvällarna en Aperol vid havet.

Det jag älskar mest med mitt arbete är människor, människor, människor – och deras berättelser jag får vara en del av och dokumentera.

En regnig dag kan du hitta mig på en promenad, i soffan där vi myser med en film, eller i köket där jag bakar kardemummabullar. 

Josefine och Jonathan

“Pernilla, inga ord kan beskriva vår tacksamhet för ditt engagemang och omtanke gentemot oss, du är helt fantastisk. Vi är så glada att vi fann just dig! Tack för att du är du och för allt du gjort för oss.“

Hör av dig idag och låt oss planera din fotografering

mejla här