bröllopsfotografering, helsingborg skåne

Ett vackert höstbröllop i Skåne 

emelie & philip

Att bli ombedd att fotografera en annan bröllopsfotografs speciella dag är en otrolig ära i sig, men att bli välkomnad till varma och kärleksfulla familjer och vänner, det berörde mig allra mest. 

Emelie och Philip. Två personer med hjärtan av guld. Lika varma som omtänksamma. Lika roliga som härliga. Lika generösa om vackra. Mellan Emelie och Philip finns det så enormt mycket glädje. Och en alldeles viss kärlek. Jag är genuint hedrad över att jag fick vara den som dokumenterade deras dag, och deras kärlek, i bilder. Det var en fantastisk dag, från början till slut. Det var magskratt, dans, regn, blåst, sandhögar i skorna och tårar. Det var ett fyrverkeri av känslor. Det var allt och lite till. Tacksamheten och ödmjukheten inför deras förtroende är obeskrivbar. 

Till Emelie och Philip. Tack, tack, tack för att ni öppnade era armar och lät mig komma nära med min kamera för att fånga den kärlek och värme ni utstrålar. Jag är glad över att äntligen kunna visa andra era bilder och ge dem en inblick i ert vackra bröllop i Helsingborg.

Med kärlek
/Pernilla

Det är alltid en ära att se två familjer träffas för att fira bröllop och Emelies & Philips bröllop i Skåne kommer alltid att ligga mig varmt om hjärtat.

plats för bröllopet

Rya Kyrkoruin
Linneaträdgården

Blommor

Råå Blomman

bröllopsklänning

Ivory & Grace

Hår & makeup

Sofia Boman
Glam by Leonida

Videograf

Josef Runsten

trycksaker

Elin´s Art Studio